sâmbătă, 2 ianuarie 2010

CARLOS SANTANA - Into the Night

santana,in to the night

"Into the Night" este prima piesa de pe albumul lui Carlos Santana “ Ultimate Santana” inregistrat in 2007. Piesa este compusa de Chad Kroeger, unul dintre membrii fondatori ai Nickelback, un Grammy in varianta canadiana. In videoclip apare Dania Ramirez, star cinema din serialul de televiziune americana, Heroes.

Piesa a ajuns pe locul 26 în Statele Unite ale Americii şi 4 în Australia. Celelalte piese ale albumului sunt "I Believe It's Time", "Curación (Sunlight on Water)", "Victory Is Won" si videoclipul "Into the Night".

Mie-mi plac mai mult piesele instrumentale ale lui Santana, dar am ales-o pe aceasta intrucat se potriveste cu starea mea sufleteasca din acest inceput de an. Greu an...e si criza...


5 comentarii:

  1. Si mie imi place melodia asta, iar Chad (Nickelback) parca se potriveste perfect cu Santana.
    PS. nu stiu daca mi se intampla doar mie, dar de fiecare data cand intru pe blog porneste clipul "The look of love" si e destul de iritant in contextul in care eu deja am winampul pornit.

    RăspundețiȘtergere
  2. tu asculti muzica, muzica adevarata. :) eu sunt ascultator de bubuieli, dar recunosc ca ocazional bubuitu devine agasant, si simpt nevoia sa mai ascult si altceva. la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu esti tanar, e normal sa fii asa cum esti!!! Eu am imbatranit, nu mai pot asculta "bubuieli", chiar daca as vrea! imi dau niste dureri de cap ca nu mai scap! ha ha ha

    Fii si ramai asa cum esti tu! Fii tu insuti mereu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Total de acord cu Bogdan. Oricum eu cred ca trebuie gasit un echilibru in viata, pe orice plan, daca nu exista un echilibru, zic eu ca intervine limitarea mintii. Nu e normal sa asculti sau sa-ti placa doar bubuieli sau doar un gen de muzica. Asa cum nu mi se pare normal sa-ti placa doar blondele, doar carnea de porc...
    Si da, multumim Manuela ca ne aduci aminte de pretioasa noastra identitate. Si multumesc pentru autoplay. Mi-am permis sa vb la "per tu", scuzele de rigoare sunt asezate haotic pe aceasta tava ruginita, serveste-te.

    RăspundețiȘtergere