joi, 6 ianuarie 2011

L.M.A. Ionule, L.M.A!


La multi ani Ionule, multi sa fie, si buni. 


Iti doresc sa te eliberezi de frica, pentru ca fara frica vei putea sa traiesti, frica nu te lasa nici sa respiri in voie, iar daca nu respiri nu traiesti, frica iti taie rasuflarea. 


Iti mai doresc sa te eliberezi de amintirile care te dor, nu cele care au legatura cu mine, ci acelea care nu te lasa, de exemplu sa te duci la Sinaia fara sa te doara sufletul. De fapt, nu sufletul te doare ci mintea, care se gandeste la ce-a fost frumos si nu mai e. 


Iti doresc sa nu te mai invinovatesti de nimic din ceea ce ai facut in viata ta si ai crezut mai apoi ca nu a fost cea mai buna alegere. 


Si iti doresc sa iubesti oamenii. Pe toti, nu numai pe cei a caror imagine pe care ti-ai creat-o despre ei corespunde prejudecatilor tale, de oameni deosebiti. Daruieste lumina tuturor, vei primi inmiit in schimb. Oamenii sunt la fel de iubiti de D-zeu, si cei rai, si cei buni. 


Norocul nostru este ca Dumnezeu stie cum suntem in realitate, si ne iubeste asa cum suntem, el nu si-a facut o imagine despre ce ar vrea El sa fim, ci ne iubeste in continuare, dandu-ne suflarea de viata neconditionat, ca facem bune, sau rele, nu ne arunca la gunoi atunci cand ne intoarcem la El si ii cerem iertare, ne primeste cu bucurie, ca pe cea mai importanta persoana pentru El. 


Si iti doresc sa continui sa iti doresti tot felul de lucruri, crezand ca ele iti vor aduce multe satisfactii si implinire.Iti vor aduce. Doreste-ti cu putere si din toata inima, caci numai dorindu-ti, poti ajunge sa constientizezi capcana in care te lasi atras la nesfarsit: placerea realizarii dorintelor si apoi durerea ca ele nu sunt generatoare permanente de placere si satisfactii. 


Va trebui sa iti doresti in continuare altceva, mereu si mereu, ca sa poti simti placere ca traiesti. 


Si iti doresc sa iti implinesti visul de a canta pentru diaspora. Cat mai curand posibil. Si calatoreste! fa-o neincetat, caci doar asa vei obosi intr-o zi si vei realiza ca ai alergat dupa cai verzi pe pereti.


Iti doresc de fapt, tot ce iti doresti tu ca sa ti se implineasca. Este singura cale sa renunti la a-ti mai dori si a mai goni dupa himere.


Sa traiesti Ionule, si sa ai sanatate atatia ani cate dorinte ai de dus la bun sfarsit. Adica nenumarati. Eu voi fi cu  tine mereu, pentru ca faci parte din mine. Si nu am ce face. Asa ca, nu mai fac nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu