duminică, 17 iulie 2011

Love Quote of the Day - July 17

"The gain is not the having of children; it is the discovery of love and how to be loving."


Ii aud pe cei mai multi dintre noi ( inclusiv pe Daniel Iancu) spunand: "Cea mai mare realizare a mea este ca am doi(sau mai multi) copii. Nu este o realizare de neglijat, dat fiind faptul ca multe familii nu pot avea copii din diverse motive ce tin de sanatate. Dar cand spui ca asta e cea mai mare realizare din viata ta, pur si simplu te arata cat esti de gol : in a da si a primi iubire, ca inima ta nu a aflat acea iubire care ne curata de spinii mandriei, care ne fac smeriti si blanzi cu inima.


Cea mai mare realizare a mea, as considera-o fiind aceea de a iubi neconditionat pe toti oamenii, acea iubire care te face sa descoperi cum ne iubeste Dumnezeu. Chiar cred oamenii, ca ei sunt cei care i-au facut si crescut pe copiii lor? Dumnezeu face toate astea, noi doar avem impresia ca i-am crescut. El are grija de noi toti, cum am putea crede ca noi i-am facut pe copiii nostri mari, ca noi i-am facut asa cum sunt? Copiii au crescut doar, sub ochii nostri, dar atat...


Cata ratacire sa crezi astfel, cata mandrie sa crezi ca tu ai dat tarii oameni adevarati; tu ai dat tarii oameni, dar nu adevarati, ci plini de mastile fariseismului, plini de mandrie, de lacomie, si de invidie, caci i-ai crescut pe copiii tai invatandu-i sa se compare cu altii, sa concureze si sa-i calce in picioare pe cei mai slabi, felicitandu-i ca au reusit!


Lumea aceasta se indreapta catre distrugere, si nu din alt motiv, decat acela ca cea mai mare parte dintre noi ne credem buni, superiori altora, deasupra celor care nu au acumulat cunostinte, ori bunuri materiale.


Cat de gresit e pozitionata societatea noastra fata de valorile care conteaza cu adevarat, pe care le poti lua cu tine trecand prin usa mortii. Cati dintre noi asteapta cu bucurie marea trecere, afara de aceia care au dobandit adevarata smerenie si adevarata iubire, daruite lor de la Dumnezeu, atunci cand El i-a considerat pregatiti pentru acestea?
Ma tem ca tare putini...


We were born before the wind
Also younger than the sun
Ere the bonnie boat was won as we sailed into the mystic
Hark, now hear the sailors cry
Smell the sea and feel the sky
Let your soul and spirit fly into the mystic

And when that fog horn blows I will be coming home
And when the fog horn blows I want to hear it
I don't have to fear it

And I want to rock your gypsy soul
Just like way back in the days of old
And magnificently we will flow into the mystic

When that fog horn blows you know I will be coming home
And when that fog horn whistle blows I got to hear it
I don't have to fear it

And I want to rock your gypsy soul
Just like way back in the days of old
And together we will flow into the mystic
Come on girl...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu