sâmbătă, 10 aprilie 2010

Accident aviatic? Lech Kaczynski - Teoria conspiratiei


CONDUCEREA STATULUI POLONEZ CARE ACTIONA FATIS IMPOTRIVA UNIUNII EUROPENE A FOST  ELIMINATA!

Am ramas uimita de acest accident aviatic, in care si-au pierdut viata crema statului polonez. Stiam ca presedintele Poloniei  era un eurosceptic, ce a militat impotriva pierderii democratiei popoarelor, prin "alinierea" la legile machiavelice ale Uniunii Europene. A dat legi impotriva gay, a facut multe lucruri care nu au fost pe placul haitei UE.

"Uniunea" a gasit momentul sa asasineze intreaga conducere a statului polonez, prabusind avionul in care erau stransi la un loc, cu totii. Au eliminat VOCEA care le statea in gat, au eliminat OAMENII care declarau si actionau pe fata,  impotriva legilor lor.

Polonia condamnata pentru "homofobie".


O rezolutie recenta a Parlamentului european condamna Polonia drept “o tara a urii” pentru ca nu admite promovarea homosexualitatii in scoli. In timpul unei sesiuni jenante desfasurata ieri ( vineri, 27 aprilie 2007, n.m.) in Parlamentul European, parlamentarii din Franta, Olanda, Italia si din alte tari, au demonizat Polonia drept o tara “plina de ura” si “dezgustatoare” pentru ca a refuzat sa permita promovarea homosexualitatii in scoli.

Pe 26 aprilie s-a votat pentru o rezolutie a Parlamentului European prin Polonia era condamnata pentru “homofobie”. Rezolutia, adoptata cu 325 de voturi pentru, 124 contra si 150 de abtineri, cere trimiterea unei misiuni care sa verifice Polonia, in scopul “legalizarii homosexualitatii pe intreaga planeta” si pentru infiintarea unei Comisii care sa dea in judecata statele membre ale UE care nu-si indeplinesc obligatiile UE.

Problema care a declansat aceasta actiune a fost o lege propusa in Polonia prin care se interzice “propaganda homosexualitatii” in scoli. Cu catva timp in urma, in acest an ministrul Educatiei din Polonia, Roman Giertych a declarat: “Trebuie sa fie limitata propaganda homosexuala astfel incat copiii sa nu-si faca o parere gresita despre familie”.

Dezbaterile au fost deschise de parlamentara europeana din Franta-MEP Rour Martine care a caracterizat declaratiile facute in apararea familiei de catre parlamentarii polonezi drept “aiureli” si a spus ca parlamentarii polonezi “trebuie sa-si tina gura”, adaugand ca ei sunt “respingatori” si “plini de ura”. “Acestea nu sunt valorile europene”, a declarat dansa. Declaratiile franceze au fost sustinute de catre Sofia in’t Veld din Olanda care a acuzat si ea guvernul polonez de “propagare urii” si a cerut conducerii UE luarea de masuri imediate. Italianul Giusto Catania s-a alaturat atacului contra Poloniei, adaugand si un atac impotriva Bisericii care, a spus dansul, isi exprima in continuu ura contra homosexualilor.

Unii dintre membrii Parlamentului European din Polonia si Irlanda de Nord au parasit in semn de protest dezbaterea iar cei care au ramas au aparat cu fermitate pozitiile lor. Polonezul Konrad Szymanski a declarat ca dezbaterea a demonstrat ca “Parlamentul European poate fi deturnat de un grup de politicieni extremisti”.

Raspunsul cel mai solid a fost dat de catre polonezul Bogdan Pek. “Ceea ce s-a intamplat a fost o inscenare teatrala”, a spus dansul. “Este o incercare de a ataca un anume stat membru care nu este agreat de catre o banda de liberali si stangisti”. Pek a continuat: “Pentru numele lui Dumnezeu, in istoria recenta a tarilor voastre au fost persecutii – de exemplu persecutiile contra evreilor, s-au refugiat in Polonia.”

Polonia este o tara toleranta, primitoare. Este absurd sa se sugereze ca Polonia este o insula a intolerantei in Europa. Aceasta afirmatie este o insulta si o minciuna. O manipulare cinica avand ca scop inselarea publicului European. Protestez impotriva acestei forme de manipulare si de minciuna, “ a incheiat dansul.

In ciuda acestei aparari furtunoase, conducatorii corpului care guverneaza UE au indicat faptul ca nu va fi nici-o toleranta pentru ideile care prezinta homosexualitatea drept un act contra naturii. Comisarul European pentru oportunitati egale, Vladimir Spidla, a declarat urmatoarele despre legislatia poloneza care propune interzicerea propagandei homosexuale: “Aceasta lege, daca ar aparea, va fi in contradictie cu Conventia europeana a drepturilor omului si cu Carta UE a drepturilor fundamentale.”

In rezolutia aprobata astazi, parlamentarii europeni solicita autoritatilor poloneze “sa se abtina de la a propune sau adopta legea descrisa de vice-presedinte si de ministrul Educatiei al Poloniei”. Parlamentarii au cerut sa se formeze o comisie de control care va merge in Polonia pentru a cerceta “homofobia” si au amenintat cu darea in judecata a Poloniei sau a oricarei alte tari membre care refuza sa se supuna conventiilor UE privind drepturile. Parlamentarii UE interpreteaza aceste conventii in sensul ca interzic unui guvern sa opreasca propaganda homosexuala in scoli.

Primul Ministru al Poloniei, Jaroslaw Kaczynski a declarat urmatoarele in Varsovia despre rezolutia Parlamentului European: “Nimeni nu limiteaza drepturile homosexualilor in Polonia. Cu toate acestea, legat de interzicerea propagandei homosexuale in scoli, eu sunt absolut de acord cu aceia care sprijina aceasta ideie – aceasta propaganda nu are ce cauta in scoli; in mod sigur nu este folositoare tinerilor.

Lech Kaczynski revine cu declaratii eurosceptice.


UE este o “republică aristocratică” ce ar trebui “puţin democratizată“, a spus preşedintele Poloniei, Lech Kaczynski, într-un interviu pentru presa din Cehia, citat de Mediafax. Kaczynski a acuzat Franţa, Germania şi Marea Britanie că iau deciziile singure, apreciind că “procesul real de luare a hotărârilor ar trebui să mai evolueze“. “Trebuie să ne luptăm ca Tratatul de la Lisabona să nu fie considerat o constituţie, deoarece constituţia este a unui stat, iar UE nu este un stat“, a subliniat preşedintele polonez.



Gemenii teribili ai Poloniei: fraţii Kaczynski - doi politicieni ai controverselor, antipatici Occidentului, pro pedeapsa cu moartea şi catolici convinşi

 

 Si mai caut...

20.apr.2010

Am mai gasit.





Cateva motive pentru care presedintele Poloniei trebuia eliminat:

a fost un anti-comunist si un EURO-SCEPTIC declarat (a amânat pe termen nelimitat perspectiva aderării la zona euro, s-a opus tratatului Uniunii Europene,

a ţinut Europa în şah, ameninţând mult timp că nu va semna Tratatul de la Lisabona, a sustinut cu fermitate pozitii ale Poloniei ce erau in defavoarea marilor puteri europene.

a facut din Polonia singura tara din Est care a scapat de recesiune rezistand foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut crestere eceonomica in aceasta perioada) http://www.zf.ro/business-international/miracolul-polonez-continua-crestere-economica-de-1-7-5454396/

a vrut o Polonie INDEPENDENTA si puternica

a refuzat scutul anti-racheta american

a refuzat de curand un imprumut de la FMI

a fost un om credincios, un practicant si un aparator al valorilor crestine catolice, sfidand deciziile CEDO privind scoaterea cricifixelor din scoli (http://www.realitatea.net/presedintele-poloniei-exclude-scoaterea-crucifixelor-din-scolile-publice_662622.html)
____________________________________________________a____________________
www.davidduke.com/general/was-polish-president-murdered-in-staged-plane-crash_17538.html

Presedintele polonez ucis intr-un inscenat accident aviatic?

Evreii au fost supărati pentru ca preşedintele Kaczynski a avut "Anti-semiţi” în coaliţia sa de guvernământ

de James Buchanan

 Franklin Delano Roosevelt a spus odată: “În politică, nimic nu se întâmplă accidental. Dacă se întâmplă, puteţi paria ca a fost planificat sa aiba loc în acest fel..” Deci ce spui atunci când o bună parte a unui guvern european este ştearsa într-un singur accident de avion?

Zborurile comerciale aterizeaza pe vreme rea tot timpul. Mii de avioane aterizeaza peste tot în lume în condiţii de siguranţă în condiţii de vizibilitate redusă, dar acest avion cu preşedintele polonez şi mai multi înalţi oficiali polonezi se loveste de pământ. Fiţi foarte suspicioşi faţă de mass-media care încearcă să dea vina pe starea vremii sau pe pilot.

Vă amintiţi de Secretarul de Comerţ al lui Bill Clinton, Ron Brown? El a fost investigat pentru fraudă in finanţarea campaniei. El a murit într-un accident de avion extrem de convenabil lângă aeroportul din Dubrovnik la scurt timp după ce Clinton ameninţase că nu se va duce la fund pentru acele acuzatii de fraudă singur. S-a suspectat că un fals semnal al unui far de aterizare a fost pus pe unele dealuri din apropiere, provocând prabusirea Air Force 2 pe aceste dealuri pe timp cu vizibilitate redusă. O prezentare detaliată a circumstanţelor suspecte care înconjură moartea lui Ron Brown poate fi citita aici.

Ori de câte ori politicienii mor “accidental”, este bine sa studiezi pentru a vedea dacă politicienii decedati au facut ceva care i-ar fi putut înfuria pe evrei sau Noua Ordine Mondială, care în Europa se prezintă sub forma Uniunii Europene (UE), ale cărei principale obiective includ forţarea tuturor naţiunilor europene aflate sub controlul său să aibă o monedă unică şi permiterea afluxului nelimitat de imigranti din Lumea a Treia.
Darile de seama despre siguranţa avionului Tupolev-154 au fost cercetate, dar aproape toate accidentele au avut loc cu avioane apartinand companiilor aeriene din Lumea a Treia sau in regiuni îndepărtate ale Siberiei. Prima pierdere a unui avion Tu-154 operat de către Polonia a fost cel in care preşedintele polonez şi o bună parte din guvernul polonez s-au aflat. Acest TU-154 este acelaşi avion care a suferit o inspecţia majoră şi modernizare în decembrie 2009.

Un articol nota “Într-unul din acele rare momente de unitate, Banca Naţională a Poloniei şi guvernul polonez au convenit asupra necesităţii de a slăbi zlotul polonez, care în ultimele săptămâni, şi-a revenit aproape de puterea din pre-criză. Tăria monedei este vazuta acum ca o posibilă ameninţare la redresare economică. După mai multe intervenţii verbale in ultimele zile, banca centrală a intervenit cu bani reali vineri, pentru prima dată în mai mult de un deceniu. Banca a facut acest lucru ca urmare a avertismentelor sale, de joi, cand a spus că este ” tehnologic şi psihologic “pregătita să intre pe piaţa valutară pentru a preveni ” consolidarea excesivă a zlotului polonez. ” Oficiali ai Guvernului, de asemenea, au declarat la începutul săptămânii trecute că “zlotul puternic” este dăunător creşterii economice şi, după intervenţia de vineri, au declarat că au sprijinit deplin mutarea băncii centrale. In mişcarea pentru a slăbi zlotul polonez, conducerea Poloniei a plasat interesele poporului din Polonia înaintea intereselor colectivului european cunoscut sub numele de Uniunea Europeană. Apoi, a doua zi, preşedintele Poloniei moare într-un accident de avion, împreună cu numeroşi alţi lideri de top, inclusiv presedintele Bancii Nationale. “

Excursia la Smolensk era pentru a onora memoria prizonierilor de război polonezi ucişi de comunişti în timpul celui de al doilea Război Mondial. Evreii nu acepta nici o ” concurenţă ” la Holocaustul lor. Evreii vor să pretinda că sunt victime finale ale lumii şi ca ei merita simpatia veşnică a lumii, care include invariabil o interdicţie cu privire la orice critica cu privire la evrei sau Israel . Kaczynski nu a adus in prim-plan doar o crimă în masă facuta de către comunişti; el a pus in lumina reflectoarelor o crimă în masă facuta de evreii comunişti. Evreii au jucat un rol cheie în comunism şi evreii au fost adesea comisarii care au impuscat disidenţii fara apărare şi prizonierii de război. Preşedintele Kaczynski a promis ca-i va urmări pe ucigaşii comunisti, care au ucis polonezi in timpul lungii ocupatii comuniste. Mulţi dintre acei criminali de război au fost evrei, dintre care unii încă trăiesc în Israel sau in Statele Unite.

Curios, prim-ministrul polonez (în exil), în 1943 a fost ucis într-un suspect accident de avion dupa ce a aflat de uciderea comunista în masă de la Katyn şi a început sa nasca îngrijorari in privinta faptului că ameninţa alianţa dintre comunişti şi capitalişti. Între timp, trupele poloneze au luptat pe frontul de Vest pentru Aliaţi. Naţiunea din Polonia a fost complet vânduta de către FDR( Franklin D. Roosevelt) şi Churchill la Yalta catre o nedeterminata ocupaţie a aceloraşi comunişti, care ucisesera in masa prizonierii polonezi.

Un articol din Jewish Telegraph spune”Evreii amestecati in [alegerea] noului lider polonez. Noul preşedinte al Poloniei a fost ales cu sprijinul suporterilor anti-semiti Dar nu toţi oficialii polonezi evrei cred ca Lech Kaczynski, care se va instala în decembrie, ar trebui să fie criticat datorita tovarasilor sai extremisti, având în vedere în special palmaresul său in problemele evreieşti. Kaczynski, fostul primar al Varşoviei, a fost ales luna trecuta pentru a-l înlocui pe preşedintele Aleksander Kwasniewski. Impiedicat să candideze din nou în Polonia datorita legii electorale, Kwasniewski este popular evreilor din interiorul şi din afara Poloniei. Viitorul preşedinte, de religie catolica şi orientat spre Partidul Dreptatii, va conduce Polonia în coaliţie cu doua partide extremiste, [ partidul]Auto-Apărării şi Liga Familiilor Poloneze, ” ai căror membri si-au exprimat frecvent sentimentele lor anti-semite”, conform Institutului Stephen Roth din cadrul Universitatii din Tel Aviv, care monitorizează atitudinile din întreaga lume faţă de evrei. “
http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2010/04/11/11838.shtml

UN ADEVARAT CONDUCATOR DE STAT, UN EROU!

Ce facem cu ai nostri ca, daca le-a solicitat UE sau FMI sa stea cu spatele ei si-au oferit si gura!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu