vineri, 16 aprilie 2010

Nu va reprimati nimic!!! Nici o idee, nici un comportament, nici un gand, nici o manifestare, de furie ori de bucurie, plansul ori rasul, bucuria ori tristetea, sexul ori abstinenta, oftatul sau chiuitul, jucatul ori seriozitatea, atunci cand simtiti ca trebuie sa fiti astfel.


Nu zambiti daca nu simtiti ca trebuie, doar ca sa faceti cuiva placere, deci, nu faceti nimic din ceea ce nu este in armonie cu voi insiva. Niciodata!

Fiti mereu doar voi insiva, cu oricine si in orice imprejurare, faceti doar ceea ce simtiti ca trebuie sa faceti, nu ceea ce va impun altii sa faceti, prin tot felul de reguli si intr-o zi va veti redobandi inocenta si bucuria de a redeveni copilul care ne-am nascut, pentru aflarea luminii care exista in noi insine, fara de care nu vom putea avea pace in suflet in veci. Nu sunt doar vorbe goale.

Nimic sa nu reprimati! Fiindca bagati in subconstient care, este de noua ori mai mare decat constientul, si va va distruge lent, dar sigur.

Si, nu va simtiti vinovati pentru ca sunteti voi insiva.

Simtiti-va vinovati daca nu sunteti voi insiva, pentru ca ipocrizia si mastile sunt de fapt mai rele decat orice manifestare a voastra sincera.

Si niciodata sa nu va fie teama decat de teama insasi. Roade mai tare, decat orice boala. Va mananca de vii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu