miercuri, 25 aprilie 2012

I am a Dreamer

Nu iti imagina doar, ci chiar scapa de toate aceste mizerii care nu te lasa sa te transformi in ceea ce societatea te-a invatat ca nu esti, si de ceea ce ti-a spus ca nu vei mai fi daca nu le iubesti: pre-judecatile, averile, mandria, si toata parafernalia lor. Atunci vei FI! Pana atunci, esti doar o masina umana, plina de dependente, atasamente si pre-judecati "valoroase"( "nu se face asa ceva" citandu-l pe "genialul" Daniel Iancu). 
Daca iti place ceea ce esti, continua. Daca nu, FII! Doar FII!


Mereu am spus ca doar ce este simplu este frumos, si Beatles-ii o dovedesc inca o data. Versurile sunt simple, dar minunate prin mesajul pe care il transmit. De fapt, asta e si rolul artei: de a ajuta oamenii sa inteleaga, sa se inteleaga, pe ei insisi mai intai, urmand astfel sa ii inteleaga si pe toti ceilalti. Adevarata arta, si adevaratii oameni de arta, nu cei comuni, a caror arta nu transmit nimic. Nimic pentru altii, nimic pentru ceilalti, ci totul numai pentru ei si familiile lor: bunuri, si celebritate. Uitand scopul, se pierd in amanunte. Curat egoism. Si Feroce.


2 comentarii:

  1. E minunat draga mea, viseaza; visele devin realitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru urare! Visez sa primesc pacea Domnului! Nu stiu daca voi ajunge sa o merit, dar daca visez la ea pana mor, poate macar atunci voi primi-o! Si il rog sa le-o daruiasca tuturor acelora care sufera cumplit in sufletele lor. Tuturor.

    RăspundețiȘtergere