vineri, 11 mai 2012

Si o ultima concluzie! E special pentru tine! pentru voi! doi!






Am inteles, am inteles, ca te-ai enervat nitel, si ai vrut sa iti faci simtita prezenta! Nu mai alerga asa printre postari, te cred ca te-ai incalzit! Bine, daca vrei tu, exista floriploiesteanu de iasi! Hai sa-ti povestesc atunci, caci vad ca-ti place sa afli. Nu conteaza ce, conteaza sa afli ce am eu in comun cu cineva de-al tau. J)

Astazi am avut o vizita deosebita! Dupa ce a intrat floriploiesteanu de Iasi (adica tu) si a citit ce mai era nou pe-aici, la fix patruzeci si cinci de minute, a intrat - cine crezi? - fata de la Roma. Draga mea prietena cu fosta mea prietena si fosta colega de serviciu, m-a “onorat” cu o  noua vizita chiar daca decalata in timp. Parca prin 2009 ii cresteau (pe drept) marile sperante in prietenia cu frumosul baiat. mm...Asa e viata pe-aici pe pamant, numai cu lucruri bune. 




Daca stau sa ma gandesc bine, Psatuta ar trebui sa fie foarte fericita ca Dumnezeu m-a scos in calea ei. Altfel nu-si putea explica niciodata de ce "tanarul" nu a legat o prietenie mai durabila cu ea. Nu poti avea o relatie adevarata cu cineva care spune despre tine ca "esti un om deosebit" si nu o femeie deosebita. 

Tot ce ni se intampla in viata este exact asa cum trebuia sa fie, si sunt sigura ca ea este mai fericita acum, ca nu s-a "legat" de Romania. Sunt convinsa ca daca nu avea un esec in dragoste, nu pleca la Roma. Si Roma nu e Bucuresti, sa fim realisti.

Totusi, ea imi poarta o neostoita ranchiuna, desi eu i-am dorit intotdeauna tot ce poate fi mai bun, la fel ca oricarei femei din lumea asta, caci un om care nu este atras mai intai fizic de cineva, nu poate duce relatia intr-o noua etapa. Apare o inhibitie. De aceea sunt convinsa ca floriploiesteanu de Iasi (adica tu ) are un corp care este "dotat" cu de toate, din toate cate ii plac unui barbat de genul "tanarului" in discutie. 

Si pentru ca am facut aceasta presupunere, mai spun si ca eu cred ca este macar blonda (esti?), daca nu cumva roscata (prietenii stiu de ce:)), si ca are cel putin cu zece ani mai putini, sau mai degraba cincisprezece (tot numai prietenii stiu de ce :)) decat iubitul ei prieten (sa-i zicem sot, caci este posibil sa se fi casatorit, desi prevazator cum il stiu si destul de reticent ("o relatie are nevoie de timp" (sic!), ma gandesc ca si-a luat un coeficient de siguranta, dat fiind ca a mai fost o data si a sfarsit prost). Totusi, daca erau casatoriti, floriploiesteanu de iasi (daaa, chiar tu!) nu mai accesa blogul meu de la Iasi, ci de la Constanta. Pentru ca artistul isi iubeste prea mult casa, o iubeste "ca pe o femeie frumoasa" (sic!), ca sa vrea sa o schimbe cu una de Iasi. Sau mai stii? oamenii isi mai schimba parerile! nu si el. El nu! El este consecvent ideilor sale de cand lumea. Si asa va ramane in veci! Altfel, s-ar fi comportat diferit macar in ultima perioada, in ceea ce priveste comunicarea.

Si, de era la Constanta, floriploiesteanu de Iasinu mai avea timp de accesat bloguri !:)) ci, de alte chestii cu mult mai importante, decat sa-si hraneasca curiozitatea ei de femeie prea tanara pentru un "tanar" ca el, si prea roasa de gelozie ca sa il iubeasca. Poate ca ea nu o numeste gelozie, dar exact asta este, cu atat mai mult cu cat este in legatura cu intamplari din viata lui, de dinainte de a o cunoaste pe ea. Sa citesti cate zece ore in sir o istorie in afara timpului tau cu el, sa citesti in continuu, flamanda de amanunte fara nici o relevanta pentru relatia ta cu el, nu este decat un comportament de femeie care are un buchet de sentimente mediocre fata de prietenul ei. Increderea este baza de plecare intr-o iubire. Fara explicatii si fara intrebari, despre ceva ce a fost inainte de tine. 

Ceea ce ma conduce la o ultima concluzie: ca exact ca in poveste, poti cauta privighetori, dar daca nu esti decat o vrabie, nu poti gasi nici macar o singura privighetoare. Alegi exact ca si pana acum, si exact pe cineva la fel ca si tine. Mai sus nu ai putea sa fii, intai pentru ca nu poti ridica ochii mai sus de nivelul la care te afli, si apoi pentru ca nici nu gandesti ca exista un nivel mai sus decat cel pe care esti tu acum. Nu poti! Nu te lasa biasurile! :)) Te orbesc!

O zi buna si o viata la fel, le doresc tuturor! Chiar si lor, Biasatilor! J) sau mai ales lor! Tot prietenii stiu de ce! Aia adevarati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu